PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

Novinky

 
modulární sezení RIVER SNAKE

modulární sezení RIVER SNAKE

modulární sezení RIVER SNAKE design_Mac Stopa

Modulární lavice River Snake je použitelná jak jednotlivé, tak i spojené moduly, kde jednotlivé prvky jsou spojeny dohromady, což vytváří nekonečné kombinace sezení.

  celý článek celý článek
19.1.2018 
nábytek WITTY

nábytek WITTY

dřevěný nábytek WITTY Kolekce dřevěného nábytku WITTY se skládá z barových stolů, nízkých stolků, lavic a barových židlí. Materiál, masivní dub či buk, navozuje domácí pocit a při fyzickém kontaktu působí příjemně a teple. Nábytek Witty je vhodný do hotelových nebo kancelářských recepcí, relax zón, kaváren, čekáren a ostatních veřejných prostor. celý článek celý článek
18.11.2017 
luxusní zahradní nábytek DNA

luxusní zahradní nábytek DNA

luxusní zahradní nábytek DNA design_José A. Gandía-Blasco

DNA je kolekce venkovního luxusního nábytku inspirovaná orientální architekturou. Celá produktová řada tohoto zahradního nábytku je designována v hliníkovém provedení, takže si můžete vychutnat venkovní prostory 365 dní v roce.

celý článek celý článek
9.8.2017 
židle CAFE WOOD

židle CAFE WOOD

židle CAFE WOOD

Při uspořádání restauračních a kavárenských interiérů nejčastěji hledáme jednoduchá řešení a klasické materiály, které dávají určitému prostoru jedinečný charakter. Díky své všestrannosti a přírodní kráse dokáží židle Cafe Wood přidat do každého interiéru sofistikovanost.

celý článek celý článek
25.7.2017 
slunečníky P6 a P7

slunečníky P6 a P7

profesionální slunečníky P6_P7

Gastro slunečníky vhodné pro kavárny, restaurace, hotely a ostatní veřejné prostory. Velmi kvalitní, robustní slunečníky, které se snadnou ovládají díky patentovanému One Move systému, který umožní otevřít nebo zavřít slunečník jediným pohybem bez nutnosti stěhovat zahradní stůl nebo židle. Díky plynové pružině je ovládání slunečníků velmi lehké.

celý článek celý článek
22.7.2017 | autor: admin Řezník

«  1 23 4 5 6 712 13  »

Úvodní stránka   Novinky