PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

Barové židle

Barové židle
barové židle - tipy, rady, doporučení při výběru barových židlí
1.10.2010 

barové židle moderni, designové, dřevěné

Barové židle si můžete vybrat podle vzhledu, funkce a druhu použití. Existuje mnoho věcí, které je třeba zvážit při koupi barové židle. Mezi nejdůležitější patří výška, velikost a styl barových židlí. Níže uvádíme několik otázek, které si je nutno položit před koupí barové židle.

  • Jakou velikost barové židle potřebujete?
  • Kolik barových židlí potřebujete?
  • Jaký typ barové židle je pro váš interiér vhodný?
  • Potřebujete otočné barové židle?
  • Jaký druh čalounění je vhodný pro vaši barovou židli?
  • Chcete barové židle s područkami?
  • Budete barové židle používat v domácnosti, nebo restauraci?

Výběr barové židle by měl být založen na stylu vaší restaurace, baru, domácnosti a také velikosti barového stolu. Co se týče stylu, můžeme vám nabídnout jak klasické dřevěné barové židle, tak vysoce designové barovky. Mezi nejprodávanější dřevěné barové židle patří velmi kvalitní italská barová židle Losanna, do moderních interiérů doporučujeme např. italské barové židle Spin. V naší nabídce najdete barové židle Jasmine a Duca, které jsou vhodné i pro venkovní použití. Všechny barovky z naší nabídky vynikají moderním designem a velmi kvalitním zpracováním. Nabídku barových židlí jsem rozdělili do několika kategorií.


Barové židle - novinky. Do naší nabídky jsme nově zařadili barové židle Drink, Vanity a Sushi, které jsou výjmečné svým originálním designem a precizním zpracováním. Tyto barové židle jsou vyrobeny z bukového, dubového, zebranového, nebo ebenového dřeva, rám je kovový v povrchové úpravě chrom, nebo nerezová ocel. Barové židle Sushi jsou zajimavé svým nápaditým designem a moderními liniemi. Tato barová židle je celá vyrobena z několikavrstvého ohýbaného dřeva v přírodní, nebo lakované povrchové úpravě, nožní opěra je chromovaná. K barovým židlím Drink, Vanity a Sushi doporučujeme barové stoly Trix.
2118+2119+2120 barovky cyber Punk barovka cyber Shark barovka cyber Punk vanity
Úvodní stránka   Novinky   Barové židle