PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

barové židle VANITY H

barové židle VANITY H
italské barové židle Vanity - novinka

Novinka v naší nabídce - moderní a elegantní barové židle italské výroby, které si můžete vybrat v několika různých provedeních. Barové židle s dřevěným sedákem vyrobeným z buku, dubu, nebo zebrana a dekorativními trojúhelníkovými průřezy, nebo varianta čalouněná látkou nebo kůží s otevřenou zadní stranou zádové opěry.
5.12.2010 

italské barové židle do domácností i pro komerční použití

Novinka v naší nabídce - moderní a elegantní barové židle italské výroby, které si můžete vybrat v několika různých provedeních. Barové židle s dřevěným sedákem vyrobeným z buku, dubu, nebo zebrana a dekorativními trojúhelníkovými průřezy, nebo varianta čalouněná látkou nebo kůží s otevřenou zadní stranou zádové opěry. Rám barové židle je vyroben z ocelového drátu, nebo u varianty Vanity Gas je tato barová židle octočná a výškově stavitelná, povrchová úprava rámu je chrom, nebo nerezová ocel. Barové židle Vanity doporučujeme do domácností i pro komerční účely.
Vanity Gas Vanity H_retro Vanity I H Vanity I H_retro Vanity I L Vanity L
Úvodní stránka   Novinky   barové židle VANITY H