PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

Kavárenské židle a stoly

Kavárenské židle a stoly
nábytek do kavárny - tipy, rady, doporučení při výběru
25.9.2010 
Stoly a židle do kavárny

Při výběru kavárenských židlí a stolů existuje řada faktorů, které je zapotřebí brát v úvahu. V prvé řadě musí být kavárenský nábytek pohodlný, praktický a pěkně vypadající. A jak je to s cenami kavárenských židlí a stolů? Ty se samozřejmě pohybují od levnějších plastových židlí až po dřažší čalouněné židle a křesílka látkou, koženkou, nebo kůží. Hlavní aspekt při výběru kavárenské židle je, na jaký typ zákazníků se chcete soustředit, jakou atmosféru kavárny chcete vytvořit a jak dlouho dobu by měli vaši zákazníci v kavárně trávit.

Pokud se například vaše kavárna nachází u silnice, nebo dálnice, tak lze předpokládat, že se zákazníci nezdrží dlouho, takže jednoduché plastové, nebo kovové kavárenské židle a křesílka budou dobrou volbou. Z naší nabídky můžeme mezi mnohými doporučit italské kavárenské židle Spin. Nicméně, pokud se vaše kavárna nachází na hlavní třídě, může váš podnik sloužit také jako prostředí pro neformální obchodní jednání, nebo jako vhodné místo pro návštěvu rodičů s dětmi. V tomto případě je vhodnější výběr čalouněných kavárenských židlí, křesel, nebo pohovek kvalitními látkami, koženkou, nebo kůží aby se zákazníci cítili komfortně a rádi se do vaší kavárny vraceli. Z našeho sortimentu můžeme mimo jiné doporučit italská kavárenská křesílka Comoda.

Zveme vás k prozkoumání všech kategorií našich výrobků, které obsahují klasické i vysoce designové italské židle a stoly do kavárny, vyznačující se atraktivním vzhledem, pohodlím a kvalitou.
sud-ovest4 Shark5
Úvodní stránka   Novinky   Kavárenské židle a stoly