PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

kovové židle RONDA XS

kovové židle RONDA XS
židle Ronda XS 
25.2.2021 
kovové židle RONDA XS

Kolekce kovových židlí Ronda XS se skládá z židle bez područek nebo s područkami a barové židle. Konstrukce je ze železné trubky, povrch zádové opěry z žárově pozinkovaného kovu. Ergonomicky tvarované opěradlo zajišťuje pohodlné sezení.Židle Ronda jsou vhodné do všech veřejných prostor.

Kovová židle Ronda XS je vyrobena moderní technologií, jako je dvojité zakřivení, které při zachování jednoduché trubky pro nohy a loketní opěrky umožňuje zesílit pohodlí pomocí loketní opěrky, která sahá až k tělu. Tvar loketní opěrky připomíná křivky opěradla a sklon dozadu podporuje ergonomické sezení uživatele.

Povrchová úprava židlí je prováděna kataforézou, konečná úprava je termosetovou práškovou úpravou. Termosetový práškový nátěr je určen k ošetření produktů umístěných venku. Vyznačuje se vysokou tvrdostí a odolností proti UV paprskům a atmosférickým jevům. Aplikace finálního ochranného laku zajišťuje hladkou strukturu tvořenou polyesterovou pryskyřicí bez těžkých kovů.

Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat.
kovové židle zidle kovove zidle kovove Ronda zidle ronda kovova ronda ronda kovova zidle barove kovove zidle kovova barova zidle kovova zidle s podruckami kovova zidle kovová židle Ronda kovove barove zidle kovove zidle s podruckami kovové židle s područkami XS vzorník_povrchová úprava kov barova zidle_rozmer Ronda s područkami
Úvodní stránka   Novinky   kovové židle RONDA XS