PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

modulární sezení RIVER SNAKE

modulární sezení RIVER SNAKE
modulární sezení RIVER SNAKE design_Mac Stopa

Modulární lavice River Snake je použitelná jak jednotlivé, tak i spojené moduly, kde jednotlivé prvky jsou spojeny dohromady, což vytváří nekonečné kombinace sezení.

 
19.1.2018 
Hliníkový spojovací systém zabraňuje uvolnění jednotlivých modulů. Modulární sedací systém River Snake působí jako organický tvar, který má neomezené možnosti při vytváření různých tvarů jako je vlnovka, kruh, květina a další. Sezení River Snake je vyrobeno z dvousložkového tvarovaného polyuretanu zvaného též soft touch plus. Díky tomuto materiálu získává kompaktní a elastické vlastnosti.



Moduly jsou k dispozici v několika barevných provedeních. Materiál soft touch plus, kromě toho, že je velmi měkký, je také odolný vůči povětrnostním vlivům a má také ohnivzdorný certifikát podle pravidel EU a CAL 117. Je to také netoxický a 100% hygienický materiál použitelný v každé pro interiéry i exteriéry.



Možnost vytvoření nekonečných sestav předurčuje sezení River Snake pro použití v nákupních centrech, hotelových recepcích, školách, galeriích, kavárnách, restauracích a dalších veřejných i soukromých prostorech. Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat.
designové sezení do nákupní galerie_river snake modulární design sofa_river snake modulární designová pohovka do veřejných prostor_river snake modulární designové pohovky do galerií_river snake modulární designové řešení River Snake modulární lavice do veřejných prostor_river snake modulární pohovka_river snake modulární pohovky do obchodních galerií modulární pohovky do veřejných prostor_river snake modulární pohovky lavice_river snake pohovka river snake river snake_modulární sezení riversnake_modulární sezení sezení do obchodních galerií_river snake sezení do veřejných prostor_riversnake modulární sezení River Snake_rozměr
Úvodní stránka   Novinky   modulární sezení RIVER SNAKE