PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

pohovky a křesla ZONE

pohovky a křesla ZONE
Pohovky a křesla ZONE

Produktová řada kancelářských pohovek a křesel Zone svými čistými, jednoduchými liniemi navazuje na tradiční design. Nedominuje interiéru, ale naopak jej decentně, vkusně doplňuje a oživuje tak jeho jedinečný charakter. Křesla i pohovky korespondují se židlemi Zen a vytváří tak ucelené sestavy. Tato kombinace evokuje otevřenost a seriózní atmosféru, dodává kancelářskému prostoru harmonii.

25.5.2016 
Kancelářské sedačky Zone nabízejí vyvážený poměr lehkosti a komfortu. Jednoduchá forma a stabilní konstrukce poskytnou pocit luxusu a pohodlí. Posaďte se a budete přeneseni do “zóny” komfortu. Řada pohovek Zone zahrnuje křesla, dvoumístné pohovky a 2 typy kávových - konferenčních stolků, s povrchovou úpravou desky z melaminu nebo dýhy. Rám sedáků je vytvořen z pochromovaných nohou kulatého průřezu, područky jsou vyrobeny z bukového dřeva mořeného v jednom z možných osmi barevných odstínů. 

Pohodlí a kvalita kancelářských pohovek a křesel je zajištěna formou sedáku a opěráku vyrobených z pěny optimální hustoty a tloušťky. Sedačky do kanceláře řady Zone korespondují s konferenčními židlemi řady Zen z nabídky, se kterými sdílejí stejné designové prvky. Kancelářské pohovky, křesla a stolky této produktové řady jsou vhodné do reprezentativních kanceláří, recepcí, hotelů, kaváren, autosalonů a ostatních veřejných prostor.

Kancelářská nábytková řada Zone zahrnuje

  • kancelářská křesla - celková výška 80 cm, výška sedáku 46 cm, vnější rozměry 64 x 65 cm
  • dvoumístné kancelářské pohovky Zone - celková výška 80 cm, výška sedáku 46 cm, vnější rozměry 130 x 65 cm
  • konferenční - kávový stolek - výška 46 cm, tloušťka stolové desky 25 mm, vnější rozměry 55 x 55 cm
  • konferenční - kávový stolek 110 x 55 - výška 46 cm, tloušťka stolové desky 25 mm, vnější rozměry 110 x 55 cm

Pro zaslání více informací o pohovkách a křeslech řady Zone nás můžete kontaktovat přímo zde . Zařizujete kancelář a potřebujete kvalitní, pohodlné, atraktivní křesla a pohovky? Veškerý sortiment sezení do kanceláří a ostatních veřejných prostor můžete zakoupit také na našem e-shopu LUK Nábytek.
kancelářská křesla Zone kancelářská pohovka a křeslo Zone křesla a pohovky Zone kancelářská pohovka a křeslo_Zone křeslo do kanceláře Zone pohovka do kanceláře Zone
Úvodní stránka   Novinky   pohovky a křesla ZONE