PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

pohovky, křesla a lavice BLANCA

pohovky, křesla a lavice BLANCA
pohovky a křesla BLANCA

Velmi kvalitní a pohodlná křesla, pohovky a lavice moderního designu vhodné do kancelářských prostor, hotelů, galerií, čekáren a ostatních veřejných prostor.
17.10.2019 
Produktová řada Blanca zahrnuje křesla s područkami nebo bez područek s různými typy podnoží, dvou až pětimístné pohovky nebo lavice opatřené područkami nebo s verzí bez područek. Dále je možno k verzím bez područek připojit přídavný – odkládací stolek.

K dispozici je také varianta otočného a výškově stavitelného křesla na kolečkách. Skořepina všech modelů křesel a pohovek je navržena jako monolitická konstrukce z vysoce kvalitní vstřikované studené pěny, vyztužené ocelovým rámem, konstrukce je ocelová v povrchové úpravě chrom. Sezení Blanca je vhodné do reprezentativních kancelářských prostor, hotelů, galerií, restaurací, recepcí a ostatních veřejných prostor.

Křesla a pohovky řady Blanca nabízí vysoký komfort sezení a dlouhodobé zachování počátečního vzhledu a kvality. Pro zaslání více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat. Pohovky, křesla i lavice můžete také přímo objednat na našem e-shopu.
2 místná pohovka Blanca kancelářská pohovka_křesla Blanca křesílko Blanca 916 917 918 blanca křeslo blanca křeslo_stolek Blanca blanca_3 blanca_4 Blanca_dvoumístná pohovka blanca_wa křeslo Blanca lavice Blanca
Úvodní stránka   Novinky   pohovky, křesla a lavice BLANCA