PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

sedáky ABACUS

sedáky ABACUS
Sedáky na stadiony ABACUS 
16.7.2020 
sedáky ABACUS STADIUM design_Rebecca Stewart

Sedadla Abacus Stadium jsou rovnováhou mezi výkonem, stylem a hodnotou. Ergonomie, kapacita stadionu a minimální požadavky na údržbu patří mezi klíčové vlastnosti produktu. Sezení Abacus je k dispozici v polypropylenu a polyamidu a ve standardních modelech VIP a VVIP s požárními a UV přísadami podle požadavků.

Díky gravitačnímu mechanismu lze sedadlo automaticky sklopit a vzdálenost mezi řadami je dostatečně široká. Skládané křeslo zabírá malé místo. Sedáky jsou odolné a lze je používat mnoho let. Sedačka Abacus Silver má všechny výhody základního modelu. Pro zvýšení pohodlí uživatele jsou opěradlo i sedák vybaveny čalouněnými polstry.

Kromě zmíněných předností je třeba zmínit jednoduchou instalaci a v případě potřeby schopnost rychle změnit konfiguraci. Sedadlo je namontované přímo na nosník a systém se ve skutečnosti skládá pouze ze tří částí, což zkracuje dobu instalace na stadion na minimum. Manažeři stadionů si této přednosti velmi váží.

Sedačky Abacus ocenili také odborníci. Sezení Abacus získalo prestižní cenu FX. Ocenění v oboru je vždy úžasným úspěchem. Skutečný test se však koná každý den na mnoha stadionech, na kterých je nainstalován Abacus. Je potěšující slyšet od zákazníků, že sedadlo je velmi odolné, takže jej nemusí vyměňovat, montážní systém jim ušetří spoustu času a fanoušci jsou spokojeni s pohodlím sezením.

Abacus Gold

Tento model byl navržen tak, aby vyhovoval potřebám těch nejnáročnějších uživatelů. Sedák a opěradlo mají speciální potahy vyrobené z koženky odolné proti povětrnostním vlivům a vyplněné silnou vrstvou pěny. Toto řešení zvyšuje uživatelský komfort a má pozitivní vliv na estetiku prostoru. Abacus Gold je vysoce odolné a vysoce kvalitní sezení. Může být vybaveno dvoustupňovým ventilačním systémem, kterým proudí vzduch perforovaným čalouněním. Díky tomuto řešení je možné židli pohodlně používat i v horkých dnech.

CHARAKTERISTICKÉ VLASTNOSTI A DOSTUPNÉ MOŽNOSTI SEDÁKŮ:

Sedáky jsou namontovány na nosníku připevněném k podlaze nebo stupínku. Mohou být sestaveny do oblouku s poloměrem 15 m. Výrobky z této řady mohou být vybaveny vyhříváním sedadel. Loketní opěrky vyrobené z polyamidu se skelným vláknem jsou další z možností.

Sedáky mohou být vybaveny držákem na nápoje upevněným k loketní opěrce. Desky s čísly sedadel jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a jsou trvale připevněny k sedáku. Možnost připevnění stolku pro tisk. Stolky jsou vyrobeny z HPL - materiálu charakterizovaného vynikajícími parametry trvanlivosti. Nabízíme také další vybavení stadionu: zábradlí, psací stoly pro tisk, VIP křesla a křesla připevněná k hráčským lavicím.

V listopadu 2010 židle prošla nejpřísnějším testovacím postupem, kategorie čtyři podle britské normy EN 12727, která vydržela 200 000 cyklů při zatížení 130 kg. Ještě před tímto testem vyhrálo sezení Abacus výběrová řízení a byla zvažována pro několik velkých stadionů v Evropě a Americe.

Po deset let oceňují fanoušci a majitelé stadionů po celém světě Abacus, vlajkový produkt mezi sedáky na stadiony a další sportoviště pro jeho pohodlí, odolnost a snadnou instalaci. Odolnost a trvanlivost sedaček byla při vývoji Abacus zásadním faktorem. Po extrémních zátěžových testech si získal pověst „nezničitelného“ sedadla.

Se sedadly Stadium Abacus se můžete setkat na sportovištích, kde je ergonomie, kvalita a trvanlivost hlavním požadavkem. Sedačky Abacus ocenili také odborníci. Sezení Abacus získalo prestižní cenu FX. Ocenění v oboru je vždy úžasným úspěchem. Skutečný test se však koná každý den na mnoha stadionech, na kterých je nainstalován Abacus. Je potěšující slyšet od zákazníků, že sedadlo je velmi odolné, takže jej nemusí vyměňovat, montážní systém jim ušetří spoustu času a fanoušci jsou spokojeni s pohodlím sezením.

CERTIFIKOVANÁ VÝROBA: Sedačky Abacus jsou výrobky na globální úrovni. Vyznačují špičkovou kvalitou a nejvyšší trvanlivostí. Ve výrobě jsou implementovány nejlepší systémy řízení kvality: ISO 9001: 2000. Ve výrobě jsou používány systémy environmentálního managementu vytvořené podle normy ISO 14001. Toto umožňuje minimální dopad na životní prostředí a potvrzuje, že výrobky neobsahují žádné těžké kovy.

Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat.
Abacus_sedačky stadiony sedačky na stadiony_Abacus_Nice France abacus_sezení stadiony_haly Abacus-01-1 Abacus-02-1 Abacus-03-1 Abacus-04-1 grand_stade_-_vide_1zm abacus_seating abacus_stadium seating Abacus Abacus_ abakus sedačka abakus forum-seating_1-1_abacus-10 seating_1-1_abacus-11 seating_1-1_abacus-17 seating_1-1_abacus-25 sedacka stadion_hala abacus sedačka na stadion_abacus sedacky na stadiony abacus sedačky na stadiony sedacky stadiony_Abacus
Úvodní stránka   Novinky   sedáky ABACUS