PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

skládací židle

skládací židle
SKLÁDACÍ ŽIDLE
19.11.2020 
Skládací židle a skládací stoly skvěle šetří místo a lze je snadno uskladnit, když je nepoužíváte. V naší nabídce najdete pohodlné, pevné a snadno udržovatelné židle atraktivního designu vhodné do učeben, konferenčních a kulturních sálů, jídelen a ostatních veřejných prostor.

Skládací židle jsou tvarované tak, aby poskytovaly maximální pohodlí i při dlouhodobějším sezení. Skládací židle jsou nejlepším řešením pro vnitřní i venkovní posezení, při formálních i neformálních akcích, budou skládací židle dokonalým doplňkem každé události.

  • COMPACT – velmi pevná skládací židle Compact je k dispozici v několika barevných provedeních. Rám židle je z anodizovaného hliníku, detaily jsou z technopolymeru. K židlím Compact je možno dodat transportní vozík nebo speciální držák pro jednoduché uskladnění.

  • ENJOY – židle vhodná do všech veřejných prostor. Židle je vyrobena z polypropylenu v několika barevných odstínech a je odolná proti UV záření. Manipulaci a skladování usnadní transportní vozík pro max. počet 40 ks židlí.

  • FLAP - židle je vyrobena z technopolymeru je zcela recyklovatelná. Flap se vyznačuje komfortním sezením, odolností a stabilitou. Díky patentovému systému se snadno složí do extrémně omezeného prostoru a umožňuje tak vysoce praktickou stohovatelnost. Židle Flap jsou snadno čistitelné, vhodné i pro venkovní prostředí. Jsou to ideální skládací židle pro velké kulturní události, schůzky a další veřejné akce.

  • OPLA - vertikálně i horizontálně stohovatelná židle se sklopným sedákem. Rám židle je trubkový, lakovaný nebo chromovaný, sedák a zádová opěra jsou vyrobeny z polypropylenu. K dispozici je také čalouněná verze. Díky volitelným kolečkům, područkám a psacímu tabletu (HPL nebo ABS), i pro leváky, jsou tyto židle vhodným řešení pro konference, schůzky, školicí místnosti a školy. Příslušenství židlí Oplà: distanční lišta, konektory pro spojování židlí do řad a transportní vozíky.

  • ARKUA – velmi kvalitní skládací židle moderního designu vyrobená z polypropylenu a skelného vlákna v několika barevných odstínech, rám je z embosovaného hliníku nebo chromovaný. Židle Arkua je vhodná do všech veřejných prostor. 

  • ZAC - velmi lehká a snadno skladovatelná židle vyrobena ze skelného vlákna a polypropylenu, který je charakteristický odolností vůči povětrnostním podmínkám, vyniká pevností a stálobarevností, je antistatický a netoxický. Židle Zac jsou vhodné i pro venkovní použití.

Ke skládacím židlím doporučujeme stoly se sklopnou podnoží z naší nabídky. Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací nás neváhejte kontaktovat.
Arkua_36 Arkua_700_07 Arkua_700_11 Arkua_700_12 Arkua_700_13 Arkua_700_16 Arkua_700_32 Arkua_700_33 Arkua_700_34 Arkua_700_35 comp vozík comp_židle gab židle gab_židle židle comp židle gab židle ilustrace židle_ilustrace židle_vozík ENJOY_460_NE_AMBIENTATA_02_low ENJOY_460_RO_BI_BOLD_4750_low ENJOY_460_NE_AMBIENTATA_low skládací židle EN lapergola_05 lapergola_02 ENJOY_460_RO_MATRIX_TMA_165x86_low skládací židle skládací židle_EN skládací židle_reference TROLLEY_ENJOY zahradní skládací židle 5_ENJOY_460_NE_RO_BI_DETTAGLIO zahradní skládací židle 6_ENJOY_460_RO_DETTAGLIO_02_low konferenční skládací židle Flap konferenční skládací židle konferenční židle Flap skládací židle Flap skládací židle židle konferenční skládací skládací plastová židle Luk Fold černá skládací plastová židle Luk Fold cherry skládací plastová židle Luk Fold ivory skládací plastová židle Luk Fold šedá classic židle classic spring_classic židle Spring_l židle Spring_r židle Spring_w spring
Úvodní stránka   Novinky   skládací židle