PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

Výběr správného barového stolu

Výběr správného barového stolu
Výběr barového stolu
10.9.2010 

Jak vybrat správný barový stůl

Pokud jde o to který z barových stolů koupit existuje mnoho faktorů, které je třeba zvážit před výběrem barového stolu, který bude vhodný do Vašeho interiéru jak designem tak funkčností. Barové stoly je vhodné zařadit do restaurací, kaváren, barů, hotelových hal, ale i v zahradních restauracích, koupalištích, sportovních zařízeních a také v moderních domácnostech mají barové stoly své místo.

Barový stůl poskytuje vedle podávání nápojů i základní, nebo doplňkové stravování. Je důležité vzít v úvahu několi faktorů, které je třeba při výběru zvážit, jako je velikost barového stolu, design, materiál, barva, nebo umístění. Barové stoly mohou být umístěny v nejimtimější části podniku, nebo naopak i v nejfrekvetovanější části, nebo dokonce i u vchodu, kde barové stoly vytváří specifický vzhled restaurace, baru, nebo kavárny. Velikost barového stolu musí být přiměřená aby barový stůl nepůsobil v prostoru chaoticky. Barové stoly mohou být umístěny u stěn, ve větších místnostech je možné umístit barové stoly uprostřed.

Dalším důležitým faktorem při výběru barového stolu je tvar stolové desky, který si můžete zvolit podle tvaru prostoru Vašeho podniku. Obdelníkový barový stůl se bude skvěle hodit do pravoúhlé místnosti, kulaté, nebo oválné barové stoly činí Váš bar, restauraci, nebo kavárnu prostornější a dodává interiéru trendy vzhled. Domácí barový stůl by jste si měli vybírat tak, aby design doplňoval nábytek ve Vaší domácnosti. Vaše domácnot dostane díky barovému stolu jedinečný, atraktiviní vzhled a poslouží Vám jak ke stolování, tak i k pobavení s přáteli.

Povrch barových stolů by měl být z materiálů odolných proti vodě, které jsou snadno čistitelné a omyvatelné a které se nepoškodí odloženou cigaretou, nebo rozlitým alkoholem. Vhodný je plast, dřevo, kov, nebo i sklo. Povrch barových stolů můžete chránit i elegantními podložkami. Podložky na barovém stolu chrání před poškrábáním, vlhkostí, skvrnami i odloženou cigaretou. Konečný výběr barového stolu záleží na Vaší volbě, životním stylu a také na rozpočtu. Pokud v naší nabídce nenajdete barový stůl podle Vašich představ, neváhejte nás kontaktovat. Nabídku stále rozšiřujeme a můžeme také vyrobit barový na zakázku přesně podle Vašich potřeb.

Úvodní stránka   Novinky   Výběr správného barového stolu