PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

zahradní lehátka

zahradní lehátka

Zahradní nábytek - zahradní lehátka

Do naší nabídky jsme nově zařadili italská elegantní zahradní lehátka řady Alfa, Omega, Eden a Tropico. Tyto zahradní lehátka vynikají moderním vzhledem, bezpečností, vysokým pohodlím a kvalitou.
16.3.2012 
Zahradní lehátka této produktové řady jsou vyrobeny z tvrzené pryskyřice, mohou být čalouněné vzdušnou syntetickou látkou, kterou je možno v případě potřeby vyměnit.  Tato lehátka jsou opatřena protiskluzovými kluzáky a také kolečky pro snadnou manipulaci.



Tato řada zahradních lehátek je polohovatelná ve čtyřech pozicích a může být také vybavena stínítkem. Dále je možnost výběru zahradního lehátka s područkami nebo bez područek. Tyto lehátka jsou též jednoduše stohovatelná, lehce omyvatelná pouze vodou nebo speciálním přípravkem CLEAN RESIN, odolná vůči povětrnostním podmínkám. Vzdušná syntetická látka s mikrootvory použitá k čalounění lehátek snadno odvádí vodu a vlhkost.


alfaBIbl LettGarda1_p alfa ilb alfa bw alfa ilw omegaCAtraCA
Úvodní stránka   Novinky   zahradní lehátka