PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

zahradní nábytek COMO

zahradní nábytek COMO
kolekce zahradního nábytku COMO design_Jean-Marie Massaud_Angeletti-Ruzza

Ucelená produktová řada nábytku zahrnující pohovky, křesla, židle s nižší nebo vyšší zádovou opěrou, jídelní stoly a stolky. Tento zahradní nábytek je ideální pro hotely, lázně, restaurace, kavárny a další veřejné i privátní prostory. 
16.4.2020 
Vysokou odolnost zahradních křesel zaručuje rám z ocelové trubky o průměru 22 a tloušťce 2 mm. Některé z ocelových drátů jsou upevněny k rámu zádové opěry jako dekorativní prvek: tyto dráty jsou bodově svařovány speciální technologií projekčního svařování, což umožňuje čistší spojení drátu pro estetický efekt a zmenšuje riziko koroze.

Pláty z ocelového síťovinového plechu jsou žárově zinkovány a přivařeny k rámu pomocí výše uvedené technologie projekčního svařování a zaručují tak vysokou odolnost. Kvalita povrchových úprav je zajištěna kataforézou a potom ošetření práškovou povrchovou úpravou, která nakonec vytvoří vrstvu homogenního nátěru z hlediska tloušťky s vysokou úrovní přilnavosti a odolnosti.

Nožky jsou opatřeny nylonovými kluzáky usnadňující manipulaci a chrání produkt před poškozením. Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat.
Como_Arredare_Terrazzo_Attico design zahradní nábytek Como como nábytek 1201-32-700_12-1 1205-24-700_12-1-700x700 1205-32-700_12-1-700x700 křesílko Como high back křeslo como stolek como zahradní stůl Como zahradní stůl_Como židle como como stůl rozměr křesílko Como high back_rozměr křesílko como_rozměr křeslo Como_rozměr pohovka Como stolek como_rozměr židle como_rozměr
Úvodní stránka   Novinky   zahradní nábytek COMO