PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

židle CAFE WOOD

židle CAFE WOOD
židle CAFE WOOD

Při uspořádání restauračních a kavárenských interiérů nejčastěji hledáme jednoduchá řešení a klasické materiály, které dávají určitému prostoru jedinečný charakter. Díky své všestrannosti a přírodní kráse dokáží židle Cafe Wood přidat do každého interiéru sofistikovanost.

25.7.2017 
Doplněním naší nabídky dřevěných židlí Cafe Wood s novými barvami dřevěných a laminátových komponentů jsme našim zákazníkům umožnili uspořádat gastro prostor zcela novým způsobem. Nestandardní efekty lze dosáhnout kombinováním dřeva s laminátem nebo výběrem neobvyklých barev překližky. Světlé dřevo přidává do každého interiéru kavárny nebo restaurace jemný, rafinovaný charakter.



Výběrem židlí v trochu tmavší barvě lze vytvořit prostor s pocitem klasické elegance. Dále nabízíme modely se základnou a sedákem z vysoce kvalitního dřeva v jedné z našich pastelových barev, které dodávají každému interiéru spoustu lehkosti a elegance. Díky široké paletě barev mohou židle snadno přizpůsobit další prvky v prostoru kaváren, restaurací a ostatních veřejných prostor. Pro zaslání cenové nabídky nebo více informací o tomto produktu nás neváhejte kontaktovat.
dřevěná židle_Wood Cafe dřevěné gastro židle dřevěné židle do kaváren a restaurací dřevěné židle pro kavárny_Wood Cafe židle do kavárny_Cafe Wood
Úvodní stránka   Novinky   židle CAFE WOOD