PKE Interier
designové jídelní a barové židle, zahradní nábytek, stoly, barové stoly, křesla, pohovky, doplňky pro domácnosti, restaurace...

Židle do kavárny

Židle do kavárny
Nově jsme do naší nabídky zařadili židle do kavárny Peggy. Jedná se o elegantní italské židle, vyznačující se vysokou kvalitou, designem a pohodlným sezením. Židle Peggy jsou vyrobeny z bukového nebo dubového dřeva.
27.10.2010 

Židle do kavárny, restaurace i domácnosti PEGGY - design: Arch. Mauro Fadel

Nově jsme do naší nabídky zařadili židle do kavárny Peggy. Jedná se o velmi elegantní italské židle, vyznačující se vysokou kvalitou, designem a pohodlným sezením. Židle Peggy jsou vyrobeny z bukového nebo dubového dřeva. V základním provedení jsou sedák a zádová opěra čalouněné kůží nebo regenerovanou kůží s viditelným prošíváním, kovové prvky jsou chomové nebo mat chrom. V provedení Peggy/R je zádová opěra ratanová, sedák je čalouněný látkou, kůží nebo regenerovanou kůží. Verze židlí Peggy/P je vybavena područkami v povrchové úpravě chrom nebo mat chrom. Produktová řada židlí Peggy zahrnuje také barové židle. Židle Peggy doporučujeme do moderních kaváren, restaurací i domácností.
Peggy Peggy P Peggy P_We Peggy R Peggy_Party_amb Peggy I Peggy L Peggy L SG Peggy R P Peggy SG
Úvodní stránka   Novinky   Židle do kavárny